Mysig Tisdag
PUBLICERAT: 2012-07-31 18:49:14 Vardag

Åskan väckte mig ut min skönhetssömn imorse, kom ett par bra knallar.. usch hatar verkligen åska! Men det gick över rätt snabbt som tur väl. Men det hände nog något med ledningarna? Har inte haft internet förrens nu på eftermiddagen. :) Satte igång en film efter frukosten "She's out of my league" faktiskt rikitgt "gullig" film och rolig därpå!
 
Under tiden har jag varit i väg med mamma, Håkan & Älskling för att mata änder. Tycker det är super kul! Hihi ^^ 
Åkte sen vidare in mot stan för att köpa glass på glassbåten. Där blåste det rättså bra. Beställde en kula Choklad lyx. Men det ser alltid ut som att jag får 2 kulor? Haha! :) Det har i varje fall varit en riktigt mysdag!
 

Kex & ost bricka
PUBLICERAT: 2012-07-30 21:41:59 Vardag

Efter en härlig dag i stan med älskling avslutade vi dagen med goda små kex och ostbricka ute på altanen med mamma! Hade lite räkor vid sidan av också. Gott! Favoriterna vart Digestive kexen & osten med vitlökssmak! Mm! :) Digestive kexen vart så goda att jag kunde äta dem utan något alls på! ^^

Siesta med älskling!
PUBLICERAT: 2012-07-30 17:41:52 Vardag

 
 
 
 
Tog en trip in till stan med älskling för att hämta hans pass. Vi ska ju till Spanien i höst! Wihoo! Gick och satte oss på siesta för att få lite mat i magen. Kycklingspett, himla gott!