Idre Fjäll
PUBLICERAT: 2013-04-08 19:03:00 Idre 2013

Här kommer tre snabba bilder från skidresan, stället vi bodde på hette Idre fjäll och vi har varit där 1 gång innan. Ett av mina favoritställen! 47 härliga nedfater!
 
Vi hyrde skidor för halva priset mot vad det hade kostat på plats i backen. Man kan ju tycka att det kan vara lite segt att behöva åka iväg om något skulle krångla men stället där vi hyrde skidorna låg ca 5minuter bort vilket inte alls var något att klaga på när priset vart så mycket billigare. Kanon!
 
 
Dock blir snön rättså halvkass och isig redan vid middag så man fick passa på att glida ner för de röda och svarta backarna innan middag. Hade riktigt fint väder alla dagarna utom en dag då det blåste riktigt kallt ett bra tag. Men som tur var gick det över framåt eftermiddagen.
 
Vi bodde verkligen perfekt, mitt i backen. Kunde sätta på sig skidorna direkt utanför huset och slinka in på en grön backe som gick ner till "central liften". Samma bekvämlighet på hemvägen, kunde åka ända fram till dörren. Perfekt! Tror aldrig vi har bott såhär bra som vi gjorde detta året. 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback