Dinner
PUBLICERAT: 2014-08-31 20:52:56 Vardag

Hejsan! 
Under kvällen har jag, Christian, pappa, hans tjej och hennes barn suttit ute på altanen och ätit middag tillsammans. Fikat, pratat och haft det mysigt! Blev fläskytterfilé i gratängform med massa godheter. Bland annat bacon, lök och paprika. Riktigt gott var det. Nu sitter jag ur trött framför datorn och ska snart kolla Big Brother och sedan blir det sängen!Workout Challenge
PUBLICERAT: 2014-08-31 17:08:31 Inspiration

Workout Challenge - 30 Days
 
Idag bestämde jag mig för att göra en "workout challenge" på 30 dagar. Utmaningen består av att äta nyttigt, inga kakor/godis/läsk nada, på en månad. Det kommer bli en svår utmaning men jag kommer att ta varje dag som den kommer.
Träna enligt ett schema jag gör upp från dag till dag. Anledningen till att jag inte gör upp hela träningsschemat en dag är för att jag känner från dag till dag vad jag är intresserad av att träna just den dagen. Annars blir det lätt att man inte alls känner för just det man bestämde tidigare i veckan.
 
Idag har jag tränat Konditions intervaller med olika stationsövningar.
 
Steg 1
1 min - Hopprep
1 min- Burpees
1 min - Jumping Jacks
10 sek vila
1 min - Mountin Climbs
1 min - Höga knän
x1
 
Steg 2
30 sek - Hopprep
30 sek - Burpees
30 sek- Jumping Jacks
10 sek vila
30 sek - Mountin Climbs
30 sek - Höga knän
x 3
Det är första gången jag tränar med det här upplägget, stations intervaller med kondition som målet för första gången. Har tidigare gjort backintervaller men aldrig att "jobba på samma ställe". Väldigt roligt och man blir både svettig och andfådd. Har alltid varit lite kritisk med just sånna här övningar, inte ritktigt trott på att det ger någonting. Men det visade sig att jag hade fel och jag är väldigt nöjd med övningen!
 

Yesterday
PUBLICERAT: 2014-08-31 11:34:41 Skönhet

Hade en riktigt bra lördag! Började dagen med att klippa Robin. Blev en aning kortare och tyckte det blev ur snyggt! Har dock ingen bild på det, jag som altlid glömmer...
 
Vid 3 tiden åkte jag till Sandra och hämtade upp henne, beställde från Pastaco och tog med oss hem till henne och käkade. Riktigt gott! Beställde själv en kycklingsallad med pasta och vitlökssås. Gud vad det vattnas i munnen när jag skriver detta.. Hade gärna haft det till middag idag igen kan jag säga! Det är nog en av mina favorit ställen att käka på! Dessutom är det ju nyttigt. Enda som inte är så nyttigt är ju såsen men lite gott ska man ju unna sig!
Senare fick vi naglarna fixade av Sandras lillasyster. Gud så duktig hon är på att måla naglarna! Blev riktigt nöjd med mitt resultat! Körde på matt svart som bas på alla, glitter, kryss med vita prickar och lite anra snygga detaljer! Sandra körde på hel vita med silvrigt glitter. Dip dye fast omvänt. Skit snyggt!