Myskväll
PUBLICERAT: 2014-07-31 23:00:55 Vardag

Ligger just nu i sängen och kollar på en ny serie med mitt hjärta, eller ja han somnade för ett tag sedan. Det är ju faktiskt en del som måste upp tidigt för att jobba! 
Serien heter iallafall "Flashpoint", har bara kommit till andra avsnitten på första säsongen men jag är redan helt fast i den! Något att rekommendera!Backintervaller
PUBLICERAT: 2014-07-31 16:37:53 Träning

Bestämde mig för att köra backintervaller idag, riktigt varmt idag trots att det inte är lika varmt som tidigare dagar. Men jag tog mig igenom det iallafall. Så skönt efteråt när man lyckats med något! Gjorde dessutom 3 intervaller mer än vad jag brukar. Kände att det var dags att pressa mig själv lite på dessa härliga intervaller!Ny Design
PUBLICERAT: 2014-07-31 14:46:41 Nytt i bloggen

Sedärja! Nu är den nya designen klar och har gjort en del ändringar som ni kanske ser. Har bland annat gjort både content och side bredare. Bilderna blir nu 100px större - 800px och därför kan det se lite roligt ut i tidigare inlägg då bilderna bara är 700px.
 
Kategorierna, Startsidan & Arkivet är flyttat upp ovanför headern och är "Fast". Den rullar alltså med er som ni scrollar.
 
Är väldigt nöjd med designen, var på tiden för en uppdatering! Har även fått in en liten "frisör" plats i menyn men några av mina arbeten i skolan och även här hemma!
 
Vad tycker ni om den nya designen?