Á la Sandra
PUBLICERAT: 2014-06-30 20:53:55 Vardag

Helt slut efter en förmiddag på Volvo snörade jag på mig gymnpadojorna och sprang en runda. Riktigt skönt att komma ut och springa av sig när man stått upp i 8 timmar. 

Åkte till Maxi och handlade lite sen stället jag mig och lagade en riktigt god middag bestående av en massa gott! Hade bland annat kyckling, räkor, majs, paprika, curry blandning, babyspenat och ris i. 

Resten av kvällen tänker jag bara ta det lungt och mysa med älskling!

Frukost
PUBLICERAT: 2014-06-30 07:47:57 Vardag

Godmorgon! 
Steg upp 5 imorse för att börja första dagen på Volvo 06.00. Har ett väldigt härligt jobbupplägg, är på sammansättningen - dörrarna så vi jobbar 1 och en halv timme sen har vi en halvtimmes rast. Passar mig riktigt bra! Har precis ätit lite frukost och tänkte nu dricka lite varm choklad! Ha en fin dag!Grillkväll
PUBLICERAT: 2014-06-28 16:45:02 Vardag

Gårdagen var väldigt lyckad och idag mår man haha. Hade grillkväll med några tjejkompisar, blev flintsstek för min del och hade också gjort hemmagjord potatisgratäng och sallad till, riktigt gott var det! 

Hade också gjort en kladdkaka och Daniela kom med chokladbollar och popcorn, Matilda hade med sig after eight och en massa jordgubbar. Blev en massa godheter igår! 
Gjorde en riktigt god drink igår, limen gjorde nog rätt mycket kändes det som!

Lyssnade på härlig musik hela kvällen och det blev några fina danssteg till också haha! Hade en riktigt bra kväll!