Första Advent
PUBLICERAT: 2014-11-30 21:30:33 Juletid

Idag är det äntligen första advent. Älskar denna tiden på året! Har satt upp ljusstaken och min "julkrans" i fönstrena, plockat fram adventsljusen och börjat kika lite på julgardiner. Älskar det röda till julen så ett par röda gardiner är ett måste för mig! Hade gärna haft påslakan i jultema också, kanske något att skaffa inför denna julen?
Blev lite glöggmys med mamma också, lite pepparkakor och mys till adventsljuset som man fått tända idag. Mys!
 
Har även slagit in mina första paket, eller jag det blev en hel del faktiskt. Men första gången i år jag slår in paketen som skall ges bort i år. Har några enstaka kvar att köpa innan jag är klar. Men det väntar jag lite med tills julkännslan kommit ännu mer! Har ni satt upp något inför julen idag?
 
 
 

Helgens Shopping
PUBLICERAT: 2014-11-30 18:38:41 Shopping

Detta är vad jag fick med mig hem i påsarna från Malmö. Super nöjd! Alla "toppar" och jackan är från Gina, jeansen från BikBok. Jackan kommer användas flitigt, älskar den! Riktigt glad att jag fick tag i en röd tröja nu till jul, så många år som jag letat efter en snygg röd tröja, men iår! Nu är den äntligen min!

Malmö Weekend
PUBLICERAT: 2014-11-30 13:55:22 Resor

Efter några timmars shoppande sitter vi nu i bilen påväg hem igen. Har varit en kanon mysig helg med massa mys och avkoppling. Nu ska det bli skönt att få komma hem! Visar er mina inköp senare ikväll när jag kommit hem! 

Hotellet vi bodde på hette "moments hotell" och låg mitt i centrum. Ca 200m ifrån Centralstationen och ca 200m ifrån stora torg. Perfekt och nära till allt. En god frukost, ett litet rum men ändå mysigt och utsikt mot stationen. Perfekt för oss 2!